Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos motorok munkához.

Rendezés:

Daytona E-Viball delivery elektromos robogó

1.515.000 Ft (1.192.913 Ft + ÁFA)
Elérhető

LVNENG LX08 elektromos robogó

1.290.000 Ft (1.015.748 Ft + ÁFA)
Elérhető

Silence S02 HS Delivery nagyteljesítményű elektromos robogó

2.090.000 Ft (1.645.669 Ft + ÁFA)
Elérhető

Elszámolható áfa és adómegtakarítás: Céges vásárlás esetén az elektromos motorkerékpárok és robogók beszerzésével kapcsolatos áfa teljes mértékben elszámolható és a társasági adó mértéke az amortizációval csökkenthető.

Költséghatékony üzemelés: Az elektromos robogók nagy előnye, hogy üzemeltetési költségük csupán néhány forint kilométerenként, így komoly megtakarítást tudnak hozni egy cég életébe. 

Élvezetes, kényelmes és csendes: A nyomatékos villanymotornak köszönhetően a gyorsulás dinamikus és kiegyensúlyozott. Nincs benzingőz és a motor által keltett rezonancia, ami emeli a vezetési élményt.

Megbízható működés: Az Elektrorider kizárólag olyan minőségi elektromos motorkat forgalmaz, amelyek megbízhatóan működnek több 10.000 km után is. Az egyszerűbb hajtás rendszernek köszönhetően a meghibások száma alacsonyabb mint a benzines motorok esetében.

Hatótáv és töltési lehetőség: A nagyteljesítményű cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően a motor akár egész nap az úton szelheti a kilométereket. Az akkumulátor töltéséhez csupán egy hagyományos hálózati konnektorra van szükség.

Pozitív megítélés: A sok közvetlen előny mellett egy elektromos robogóval azt is üzenjük, hogy fontos számunkra a környezetvédelem.

Az oldal tetejére