Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos motorok városi és elővárosi felhasználásra.

Rendezés:

Daytona E-Viball elektromos robogó (delivery változatban is elérhető!)

1.490.000 Ft (1.173.228 Ft + ÁFA)
Elérhető

Daytona E-Viball delivery elektromos robogó

1.515.000 Ft (1.192.913 Ft + ÁFA)
Elérhető

LVNENG LX08 elektromos robogó

1.290.000 Ft (1.015.748 Ft + ÁFA)
Elérhető

LVNENG NCE-S elektromos robogó

1.890.000 Ft (1.488.189 Ft + ÁFA)
Elérhető

LVNENG NCF-S elektromos robogó

1.550.000 Ft (1.220.472 Ft + ÁFA)
Elérhető

Coopop Rugged elektromos motorkerékpár

986.000 Ft (776.378 Ft + ÁFA)
Elérhető

Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogó

2.750.000 Ft (2.165.354 Ft + ÁFA)
Elérhető

Silence S01+ nagyteljesítményű elektromos robogó

3.250.000 Ft (2.559.055 Ft + ÁFA)
Elérhető

Silence S02 HS Delivery nagyteljesítményű elektromos robogó

2.090.000 Ft (1.645.669 Ft + ÁFA)
Elérhető

Talaria X3 Concept TL2500 city elektromos motorkerékpár

1.690.000 Ft (1.330.709 Ft + ÁFA)
Érdeklődj elérhetőségeinken!

Talaria Sting TL4000 city elektromos motorkerékpár (street legal)

2.290.000 Ft (1.803.150 Ft + ÁFA)
Elérhető

Tromox Mino elektromos motorkerékpár

1.050.000 Ft (826.772 Ft + ÁFA)
Elérhető

Élvezd a szabad motorozás élményét egy elektromos motor nyergében!

 

Tudtad, hogy egy kétütemű benzines robogó zajszennyezése és az általa kibocsájtott szennyező anyagok sokszor meghaladják egy teherautó szennyezését. Egy elektromos kétkerekű használatával a szociális érzékünkről is tanulságot teszünk. Az e-motorok csökkentik a városi zajt és a levegő szennyezettségét. 

 

Milyen előnyökkel jár ha elektromos motort használsz a mindennapokban?

 

Alacsony fenntartási költségek és megbízhatóság: Az egyszerűbb hajtásláncnak köszönhetően az elektromos motorok működése megbízható, és üzemeltetési költségük néhány forint kilométerenként.

Kiszámítható menetidő: A motorozás nagy előnye, hogy kevésbé vagyunk kitéve a forgalmi dugóknak és a buszsávot is szabadon használhatjuk. Az elektromos motort nem kell elindulás előtt melegíteni, illetve a motor se melegít minket, ami a nyári nagy melegben áldás.

Ingyenes, egyszerű parkolás: Ha motorral közlekedsz, akkor a parkolással járó nehézségeket és költségeket is elfelejtheted. 

Egyszerű kezelhetőség: Nincs kuplung, váltás, csupán fékek és gázkarok, így a városi motorozás kényelmesebb. Mivel az e-motorok súlya könnyebb mint a benzines társaiké, ezért a manőverezések is egyszerűbbek.

Nem kell fosszilis üzemanyag és bárhol teletankolhatod: Közlekedj környezettudatosan, benzinszag nélkül. Az e-motor akkumulátora a motorban illetve abból kivéve is tölthető, amihez csupán egy hagyományos konnektorra van szükség. Mintha a telefonodat töltenéd.

Környezetbarát: Az elektromos motorok zéró károsanyag-kibocsátással rendelkeznek a közlekedés során, mivel nincs szükségük üzemanyagra és nincsenek kipufogógázok. Ez hozzájárul a levegő minőségének javulásához és a légköri szén-dioxid (CO2) kibocsátás csökkentéséhez, ami a klímaváltozás elleni harcban kulcsfontosságú.

Kényelmes közlekedés: Az elektromos motorok nagy előnye a csendes működés. Nincs többé benzinszag és a motor járásából adódó rezonancia; az állandóan rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően nincs megtorpanás, a gyorsulás egyenletes.

 

Kinek éri meg elektromos motorra váltani?

 

Városi és elővárosi közlekedőknek: Az elektromos motorkerékpár kiváló választás napi ingázásra és rövid távokra. Könnyű manőverezhetősége és a forgalomban való gyors haladása miatt ideális választás autósoknak.

Környezettudatos személyeknek: Az elektromos motorkerékpárok környezetbarátok, hiszen nincs kipufogógázuk és alacsony zajszinttel működnek. Azoknak, akik szeretnék csökkenteni a környezeti hatásokat és hozzájárulni a tiszta levegőhöz, érdemes elektromos motorkerékpárra váltani.

Költségmegtakarításra törekvőknek: Az elektromos motorkerékpárok üzemeltetése és karbantartása olcsóbb, és a vásárláskor adókedvezményekkel is élhetünk. A költségmegtakarítások már rövid távon is jelentkeznek.

Rövid távú szállításra és munkába járásra: Azoknak, akik napi szinten rövid távokat tesznek meg, például munkába járnak vagy vásárolni mennek, az elektromos motorkerékpár kiváló alternatíva.

Zajszennyezést kerülőknek: Az elektromos motorkerékpárok csendesek, így ideálisak olyan területeken vagy lakókörnyezetekben, ahol a zajszennyezés csökkentése fontos szempont.

Hobbi motorosoknak: Az elektromos motorkerékpárok egyre népszerűbbek a hobbi motorosok körében is. A csendes, környezetbarát működés és az azonnali nyomaték miatt izgalmas élményt nyújtanak a motorozás szerelmeseinek.

Hosszú távú fenntarthatóságot előnyben részesítőknek: Azok, akik hosszú távon gondolkodnak, és fenntarthatóbb életmódot kívánnak folytatni, az elektromos motorkerékpárokba invesztálva hosszú távú előnyöket élveznek.

 

Az elektromos nagymotorok legfőbb különbségei a segédmotorokkal szemben, hogy:

  • nagyobb a teljesítményük és végsebességük, 

  • két ember is utazhat rajtuk

  • rendszámmal vannak ellátva

  • legalább A1 típusú jogosítvány szükséges a vezetésükhöz. 

 

Az akkumulátorok jelenlegi fejlettsége miatt az elektromos nagymotorok is a városi, elővárosi közlekedésre a legalkalmasabbak.

Az oldal tetejére