Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.500.000 Ft (1.968.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EBRJNT
Gyártó:

Rieju Nuuk Urban/Tracker elektromos motorkerékpár

2.500.000 Ft (1.968.504 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

Rieju Nuuk Urban/Tracker elektromos motorkerékpár

Az összes NUUK Bosch hajtásrendszerrel készül, ami egyedi teszi a motort a kategóriájában. A nagymotor kategóriába tartozó modellek igen meggyőző, 10,5 kW-os csúcsteljesítménnyel bírnak. A NUUK-ot azonban nem csak a kiemelkedő teljesítmény jellemzi, hanem a rendkívüli stabilitás, biztonság és hatótáv.

A stabilitást a tökéletes súlyelosztás és kiegyensúlyozottság adja a középre szerelt motornak és az alacsony súlypontnak köszönhetően. A stabil menettulajdonságokat tovább segíti a rendkívül masszív, fordított villa és a 17 collos kerekek. A vezető gyártóktól származó professzionális fékrendszer és a kerekek kiváló tapadása tökéletes kontrollt biztosít a motoron bármilyen útviszonyok között.

A RIEJU NUUK beépített töltővel rendelkezik, így csak egy konnektorra van szükséged a töltéséhez.

A RIEJU NUUK az egyik legsportosabb motorkerékpár, nem csak városi használatra tervezve. A városban viszont kiválóan használható a meggyőző gyorsulásának, rendkívüli fordulékonyságának köszönhetően. Kevesen lesznek fürgébbek Nálad!

Olvasd el az OnRoad tesztjét a Rieju Nuuk Tracker elektromos motorról!
„A Rieju érdekesen közelítette meg az elektromos motor kérdését. A Nuuk Tracker nem akar hagyományos motornak tűnni, pedig tudása és ára is jó.”
https://onroad.hu/2019/07/27/rieju-nuuk-tracker-elektromos-motor-teszt/

Használati utasítás

A Rieju Nuuk Urban/Tracker angol nyelvű használati utasítása innen letölthető.

Youtube videók

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal! Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.
Az oldal tetejére