Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ZNEN

A Zhongneng Vehicle Group (ZNEN) 1988 júniusában alakult.
Egy falusi kis gyárként indulva a vállalat ugrásszerűen fejlődött és nagy lökettérfogatú motorkerékpárok, robogók, illetve elektromos motorok gyártójává nőtte ki magát. A ZNEN intenzív kutatás-fejlesztés, gyártás, valamint hazai és nemzetközi marketing révén rövid idő alatt egy 230.000 négyzetméteres modern ipari parkot hozott létre a Taizhou-öbölben.
„Folyamatosan újítunk, és kitartóan és teljes szívvel követjük eredeti céljainkat.”

„A műszerésznek, aki tökéletesítené munkáját, először meg kell élesítenie a szerszámait” – Konfuciusz

Története során a Zhongneng Vehicle Group lelkiismeretesen törekedett a kiválóságra. Jelenleg jól felszerelt motorgyárral, járműszerelő gyárral, magasan automatizált vázbélyegző- és hegesztőgyárral, pormentes bevonatgyárral, kábelműhellyel rendelkezünk, amelyek éves teljesítménye több mint 1 millió jármű és motor. 

2018 októberében a Zhongneng Vehicle Group stratégiai tervet készített az egyik vezető európai motorkerékpár-márka, a MOTO MORINI megvásárlására, amely közel száz éves múltra tekint vissza, és a világ legjobb motorkerékpárjai közé tartozik. Ez volt az első alkalom, hogy egy kínai motorkerékpár-gyártó cég 100%-os tulajdonrésszel egy nemzetközi világszínvonalú motorkerékpár-márkát szerzett meg, ami nagy felhajtást váltott ki az iparágban. A Zhongneng Vehicle Group integrálta hazai kutatását és az olasz kutatás- és kutatás-fejlesztést.

A cég jelenleg 68 EU EGK-tanúsítványú és 52 US EPA-tanúsítványú modellel rendelkezik és több mint 20 önállóan kifejlesztett szabadalommal rendelkezik. A „ZNEN” védjegyet a világ 32 országában jegyezték be és a termékeket több mint 100 országba és régióba exportálják. 

https://www.znen.com/

Az oldal tetejére