Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos terep és enduro motorok

Rendezés:

Talaria Sting TL3000 city elektromos motorkerékpár

1.750.000 Ft (1.377.953 Ft + ÁFA)
Elérhető

Sur-Ron Light Bee X sport elektromos motorkerékpár (offroad)

2.050.000 Ft (1.614.173 Ft + ÁFA)
Elérhető

Sur-Ron Light Bee X city elektromos motorkerékpár (street legal)

2.090.000 Ft (1.645.669 Ft + ÁFA)
Elérhető

Talaria X3 Concept TL2500 city elektromos motorkerékpár

1.690.000 Ft (1.330.709 Ft + ÁFA)
Elérhető

Talaria X3 Concept TL2500 sport elektromos motorkerékpár

1.640.000 Ft (1.291.339 Ft + ÁFA)
Elérhető

Talaria Sting TL3000 sport elektromos motorkerékpár

1.700.000 Ft (1.338.583 Ft + ÁFA)
Jelenleg nincs készleten

Talaria Sting TL4000 city elektromos motorkerékpár (street legal)

2.290.000 Ft (1.803.150 Ft + ÁFA)
Elérhető

Talaria Sting TL4000 sport elektromos motorkerékpár (offroad)

2.250.000 Ft (1.771.654 Ft + ÁFA)
Elérhető

Az elektromos terep és enduró motorok legjelentősebb képviselői a Sur-Ron és a Talaria gyártók.

 

Hazánkban mindkét márka kizárólagos importőrei mi vagyunk.

 

A motorozáson belül az elektromos terepmotorok egy új kategóriát teremtettek. Ezek a gépek a kerékpárok és a motorok között helyezkednek el, és számtalan előnnyel rendelkeznek. 

 

A nyomatékos villanymotor egyszerű kezelhetőséggel, könnyű súllyal és kevés karbantartással párosul. Ez nagyon gyorsan meghozta a Sur.-Ron által teremtett kategória sikerét és mára éves szinten több mint 90.000 terméket értékesítenek világszinten a kategóriában. 

 

A gépek sok technikai előnye mellet fontos jellemző a csendes és szagtalan működés, ami még közelebb viszi a motorost a természethez. A Sur-Ronokkal olyan helyeken is lehet terepmotorozni és endurózni, ahol amúgy a benzinesek zaja miatt nem lehetne. 

 

Az elektromos terepmotorok használata kényelmes, mivel nem kell váltani és kis gyakorlással a kuplung hiányát is könnyen kiküszöbölhetjük a rendelkezésre álló nyomatékkal. Az egyszerű hajtásláncnak köszönhetően sokkal kevesebb karbantartást igényelnek az e-motorok, így a szervizeléssel megspórolt időt is a motor nyergében tudod tölteni. 

 

Az alacsonyabb ülésmagasság és a kisebb tömeg kedveltté teszi azok körében is, akik egy normál enduróval vagy krosszmotorral nem szeretnének birkózni, ugyanakkor sokan vannak akik a benzines motor mellé vásárolják az elektromost, mivel egyes helyeken sokkal ügyesebb, mint egy nagyobb motorkerékpár.

 

A kategória további előnyei:

Környezetbarát: Az elektromos terepmotorok zéró károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, mivel nincs szükségük üzemanyagra és nincs kipufogógázuk. Ez hozzájárul a levegő és a környezet tisztaságához.

Alacsony zajszint: Az elektromos motorok csendesebbek, mint a belső égésű motorok. Ez lehetővé teszi a zajmentes közlekedést a természetben, amely hozzájárul a természetvédelemhez és a vadon élő állatok zavartalanságához.

Magas nyomaték: Az elektromos motorok rendkívül magas nyomatékkal rendelkeznek már alacsony fordulatszámon is, ami különösen hasznos terepen, ahol az alacsony sebességű manőverezés, a meredek emelkedők és akadályok tarkítják utunkat.

Gyors reakcióidő: Nincs megtorpanás, nyomatékhullám, ami a benzineseket jellemzi.  Az elektromos motorok azonnal rendelkezésre álló teljesítményt nyújtanak, ami gyors és precíz vezetést tesz lehetővé terepen.

Alacsony üzemeltetési költségek: Az elektromos motorok kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, ami kevesebb karbantartást és kevesebb alkatrész cseréjét eredményezi. Az elektromos energiával való töltés olcsóbb,  így egy kilométer megtétele csupán pár forintba kerül.

Többféle felhasználási mód: Legyen szó városi ingázásról vagy terepről a Sur-Ron és Talaria modellek már mindenhol bizonyítottak.

Bárhol teletankolod: Az elektromos terepmotorok töltéséhez csupán egy sima hálózati csatlakozóra van szükség. Az akkumulátor tölthető a motorban vagy abból kivéve egyaránt.

Könnyű kezelhetőség: Az elektromos motorokon nincs kuplung és sebességfokozat, csupán fékre és a gázkarra kell figyelned, így könnyű velük manőverezni a nehéz terepen is.

Az oldal tetejére